Arctia verkkokauppa

Älykäs meriväylä- palvelukonsepti turvalaitteille

Nykyinen väylänhoitotapa vaatii paljon resursointia ja jatkuvaa toimintaa vesialueilla. Kaluston ja miehistön
käyttö esimerkiksi viittojen irtoamisissa, korjauksissa ja sijaintitarkastuksissa tuo jatkuvia polttoaine- ja
henkilöstökustannuksia syöden alati niukkenevia resursseja. Irronneet poijut ja jatkuvat huoltotoimet vesistöissä kuormittavat turhaan myös ympäristöä.

Arctian poijujen ja viittojen digitalisointipalvelu tuo modernin teknologian kaikkien väylänpitäjien ulottuville.

Tarjoamme sellaista älyteknologiaa hyödyntävää ratkaisua, johon siirtymällä asiakkaamme parantavat kustannustehokkuuttaan samalla, kun ovat osaltaan tukemassa ekologisuutta, elinkaariajattelua ja kiertotalouden tavoitteita toimintaympäristössään.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin asiantuntijamme on viipymättä yhteydessä ja laatii tarpeisiinne soveltuvan tarjouksen.

Määrä:

Yhteensä:

Palvelumme tuo kustannussäästöjä asiakkaalle samalla, kun se parantaa vesiväylien turvallisuutta ja säästää ympäristöä.

Palvelussamme asiakkaan turvalaiteympäristö uusitaan tai päivitetään, ja varustetaan sellaisilla älyominaisuuksilla, jotka lisäävät merenkulun ja veneilyn turvallisuutta vesialueillanne.

Älykäs meriväylä -konseptimme on myös ympäristöystävällinen ratkaisu - se poistaa kaiken turhan toiminnan vesialueella, ja toiminnan tehostuminen pienentää merkittävästi hiilijalanjälkeä. Modernit turvalaitteet välittävät reaaliaikaista tietoa ympäri vuorokauden ja esimerkiksi kaikki irronneet viitat löytyvät kaukovalvontateknologian ansiosta eivätkä päädy muovijätteeksi rannoille. Toiminnan tehostuminen säästää myös kustannuksia, kun viittojen sijaintia ei tarvitse tarkastaa eikä yksittäisiä viittoja tarvitse uusia jatkuvasti vesialueillanne.

Turvalaitteiden digitalisoinnin ansiosta asiakas saa reaaliaikaista tietoa poijujen ja viittojen kunnosta ja tilasta. Huoltotoimet pystytään ennakoimaan, turvalaiteviat huomataan välittömästi ja korjaustoimet suoritetaan ripeästi.

Kierrätämme kaikki viitat 100 % uusiokäyttöön, minkä ansiosta ei synny esimerkiksi muovijätettä.

Arctian kaukovalvonta- ja kaukohallintateknologia lisäävät merenkulun ja veneilyn turvallisuutta vesialueillanne.

Poijut ja viitat on mahdollista hankkia myös vuokraamalla, ja palvelusopimukseen voidaan sisällyttää vuosittaiset huoltopalvelut ja tarvikkeet. Tämä helpottaa budjetointia koko sopimuskauden ajaksi.

Poijujen ja viittojen digitalisointipalvelu sisältää:

  • Asiakkaan turvalaiteympäristön analysointi ja modernisointiehdotus kustannuksineen
  • Vuosittaiset huoltosuoritteet yhdessä sovitun palvelutason mukaisesti
  • Digitaalisen InSea- palveluportaalimme maksuton käyttö, minkä avulla turvalaitteita voi seurata, hallinnoida ja käyttää niiden älyominaisuuksia

Älykäs meriväylä- palvelukonsepti turvalaitteille ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään